В Съединените щати започва заключителната фаза на президентските избори. Битката е

...
В Съединените щати започва заключителната фаза на президентските избори. Битката е
Коментари Харесай

Америка гласува: Байдън или Тръмп

В Съединените щати стартира заключителната фаза на президентските избори. Битката е сред сегашния държавен глава Доналд Тръмп и главния му конкурент - претендентът на демократите Джо Байдън, който е любимец на социолозите.  Изборите минават на фона на пандемията от ковид-19, провокации пред стопанската система и митинги за расова правдивост, разказва 

Близо 100 милиона души в Америка към този момент дадоха гласа си по пощата или посредством различен прелиминарен способ.  Според наличната информация, която не обгръща цялата страна, демократите са по-активните при предварителното подаване на гласове, до момента в който републиканците са по-склонни да гласоподават през днешния ден. Това е една от най-необичайните акции в американската история, напълно изменена откакто пандемията от ковид-19 навлезе в страната и докара до гибелта на най-малко 230 хиляди, а инфектираните са над 9 милиона.

Днес една от основите тематики е по кое време ще научим кой печели. По принцип преброяването на гласовете лишава няколко дни, само че спечелилият е явен в дребните часове на идващия ден. Тази година, обаче, настройките са за дълго очакване в продължение на дни и даже седмици, поради скокът в гласуването по пощата подбуден от пандемията от Ковид-19.

Американският президент се избира въз основата на гласове в електоралната гилдия като за победа са значими резултатите от основни щати с неразбираеми желания, измежду които тази година това са Пенсилвания, Северна Каролина и Мичиган.

Това е една от най-необичайните акции в американската история, напълно изменена откакто пандемията от ковид-19 навлезе в страната и докара до гибелта на най-малко 230 хиляди, а инфектираните са над 9 милиона.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР